Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

måndag 14 maj 2007

Förödelsen

Vårat hus ser ut som en ruin!!! Nu skulle jag vilja packa en väska (ja kanske ett par stycken) och resa bort tills allt är klart. Hur i fridens tid ska jag stå ut att bo i allt det här?

Här kommer några bildbevis (jimmy å hans lillbrorsa har gjort ett hästjobb idag):




Jag och Agnes har varit på dubbelt ettårs-kalas idag. Det var Mary som fyllde 1 i lördags och Rasmus som fyller 1 i morgon. Det var riktigt trevligt och Agnes bara älskade alla nya spännande leksaker som fanns hemma hos dom.
















Nä nu väntar sängen...ska drömma om att vakna i ett färdigrenoverat och städat hem!!!
Gonatt!

7 kommentarer:

Klockan 15 maj 2007 kl. 07:42 , Blogger Unknown sa...

Vad ÄR det där svarta som rinner in i rummet?

 
Klockan 15 maj 2007 kl. 08:07 , Blogger Johanna sa...

Vi ska göra en svart sandstrand i det rummet! Nä, jag skojas bara ;)! Det är granulering, typ svart sand, som man fyller upp golven med. Vi ska bryta upp alla golven och lägga golvvärme. Vet inte om det kanske har någon isolerande effekt oxå kanske. Men det där svarta brukar av någon oförklarlig anledning hamna i hela huset...suck!

 
Klockan 15 maj 2007 kl. 09:15 , Anonymous Anonym sa...

What the ...?? Vad är det som händer, en annan nöjer sig med lite färg och tapet när det är dags för renovering, ni river ju hela huset?! =O Det ska bli spännande att få se hur ni har det.. Bara en månad kvar nu =)// Nattie

 
Klockan 15 maj 2007 kl. 12:13 , Anonymous Anonym sa...

PSSTT!! Ta bort ett "g" i blogspot.com på din snabblänk så blir livet liiite lättare för oss andra när vi tar snabbvägen in i din blogg ;)
Så här ser det ut när du varit inne hos oss; http://www.johannazblogg.bloggspot.com
Ba så du vet =)
KRAAM// Nathalie

 
Klockan 15 maj 2007 kl. 15:55 , Anonymous Anonym sa...

Känns bra att Jimpa får slita lite nu när han är föräldraledig =)
Ja, det är jäkligt skönt med ny kamera...stod som vanligt o velade i affären men när jag såg denna så tog jag den. Vet ju att ni varit nöjda med eran. Och så var den prissänkt...det gör ju inget direkt! Blev dyrt ändå med alla grejer man ska ha till =(
Jobba lugnt i veckan...kram Linda J

 
Klockan 15 maj 2007 kl. 19:15 , Anonymous Anonym sa...

Hej igen! Kan jag få lite kamerasupport av dig!!! Finns det någon röda ögon fixare? Vilken inställning blir bäst inomhus??
Kram Linda J

 
Klockan 15 maj 2007 kl. 21:56 , Blogger Johanna sa...

Nattie...försök säga det till min käre sambo. Han nöjer sig inte med att fixa till allt bara "på ytan". Fast huset är RUGGIGT golvkallt så lite golvvärme blir inte så dumt!!!

Linda J...Skriver i din gb om kameran.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida