Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

måndag 25 juni 2007

Stockholmsbesök, midsommar å 1-års kalas

Oj, nu har jag så mycket att skriva att det skulle kunna bli en hel uppsats! Ska göra mitt bästa för att försöka sammanfatta helgen så gott det går!

På torsdagsförmiddagen så anlände våra bästaste Stockholmsvänner till Skellefteå. Ett glatt gäng som var sugna på en myggig och mysig midsommarafton i vanlig norrlandsanda. På kvällen så drog alla brudar (utom jag då som skulle upp i ottan på fredagmorgon) ut på krogen. Fredagen, midsommarafton, började med sill-lunch hemma på våran gräsmatta. Långborden var dukade o vädret var helt perfekt. Jag jobbade till 12 och mötte upp lite senare. Efter lunchen så blev det brännboll innan grillningen på våran utedansbana. En riktigt trevlig kväll!

På lördagen packade vi väskorna o drog ut på havet. Där wokades det renskav så 08:orna kunde få smaka på riktig mat! Tror att det blev uppskattat av de flesta! Vi var på en ö strax här utanför Båtvik.

Igår, söndag den 24 juni, så var det någon som firade sin allra första födelsedag. Solen sken som bara den och det gjorde även våran lilla Agnes! Första paketet fick hon redan i sängen. En körpanel med ratt o massa knappar med ljud av alla dess slag. Den blev mer än uppskattad (kanske inte av föräldrarna som kommer att måsta stå ut med alla oljud)! Av Stockholmarna så fick hon en megajättepool med sprutande palm, rutschkana och massa andra roliga tillbehör till. Hon fick även många superfina kläder som tacksamt togs emot. Bland annat en fleece/vindjacka som jag så länge letat efter! Mormor o morfar hade köpt en liten bil med massvis med knappar å ljud. Den har redan kommit att bli en av storfavoriterna bland alla leksaker. Ett fint bamsetält fick hon av momsan, klänning av farfar och en saccosäck av farmor. Det var en liten tjej som däckade av trötthet på kvällen efter allt ståhej o alla presenter. Hennes mamma var oxå helt slut och somnade flera timmar tidigare än vanligt!

Här kommer ett axplock av alla miljoner bilder jag tog under helgens gång:


Till alla goa Stockholmsvänner så vill jag bara säga...TACK!!!

2 kommentarer:

Klockan 26 juni 2007 kl. 17:25 , Anonymous Anonym sa...

Helgen har verkligen varit helt fantastisk...nu laddar vi batterierna tills vi kommer upp i juli igen. Och så verkar det ju bli en resa till portugal också...vi kanske till o med blir less på varandra =)... skulle inte tro det va. Pussa vår badanka från oss!!!
Kram Linda J

 
Klockan 27 juni 2007 kl. 06:37 , Blogger Unknown sa...

Wow! Vilken härlig helg!

Stort grattis i efterskott till fina 1-åringen!!!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida