Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

fredag 18 maj 2007

Tjejhelg!

Imorgon så bär det av. Jag och 9 bruttor från gamla barndomsgänget drar till Sundsvall på en ren å skär nöjestripp. Planerna är shopping på stan-relax/SPA-middag-casino/pub-IKEA! Jag blir borta tills på söndagkväll. Ska bli så jäkla skoj och i dessa tjejjers sällskap så har man allt annat än trist. Känns helt underbart att komma bort från renoveringskaoset här hemma! Det enda som grämer mig är våran lilla dotter som får vara allt annat än hemma just nu. I helgen blir det mormor som sköter lö-söndag eftersom Jimmy ger järnet med bygget nu när han har sin lillbrorsa hemma från lumpen. Fast jag tror inte Agnes bryr sig så hårt av att bli lämnad hos min mamma för det är nästan som hemma för henne.

Här kommer mitt hem för nästa natt....









Idag har Agnes och hennes farmor fått besöka läkaren. Anledningen är ett halvt rött öga som inte ger med sig. Jag är inte den oroliga typen men kände ändå att en läkare kunde få slänga ett öga på det nu innan helgen eftersom det inte blivit ngt bättre på flera dagar. Så nu har vi fått droppar som vi ska köra med morgon o kväll. Vi får se om det blir tvångshållning som gäller. Så här snygg var hon efter läkarens behandling:















TREVLIG HELG ALLA!!! Se you sunday....

1 kommentarer:

Klockan 18 maj 2007 kl. 20:45 , Anonymous Anonym sa...

Men vad har lillskruttan gjort med ögat???
Ni får ha det supernice i helgen alla brudar...är ju inte alls avundsjuk. Vi kan väl ringas när du kommit hem...det var ju ett tag sen vi snackade nu. Man blir dålig på att lyfta luren nu när alla har dessa sidor man kan skriva på istället! Kram Linda J

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida