Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

torsdag 16 augusti 2007

Härliga dagar

Det blev plajjan igår som vi hade hoppats på. Massor av små busar mötte upp oss och plaskade på i vattnet. Det var jättehärlig, blåsigt och alldeles ljummet i havet.

3 kommentarer:

Klockan 16 augusti 2007 kl. 20:20 , Blogger Linda J sa...

Halloj!! Har du Anna på besök fortfarande? Hoppas ni haft bra väder idag, inte vi. Här har det regnat. Hur står det till med förkylningen?? Lilly e också lite snorig, jag hoppas att det inte blir värre så att vi måste avbryta inskolningen. Men nu kommer ju helgen så då kanske hon hinner friska på sig. Idag kom Tax Free katalogen inför resan...nu börjar jag längta massor. Det är alltid så nice att ha en resa framför sig som man kan sukta efter. Men när vi kommer hem därifrån måste jag ju ta tag i mitt liv o hitta ett jobb och Lilly får gå på dagis mer =(
Ha det nice...nu ska inte jag uppta din tid mer mera babbel! Kram

 
Klockan 17 augusti 2007 kl. 17:59 , Blogger Linda J sa...

Det var kul att snacka igår...vi får bli lite flitigare på det. Ha en bra helg p pussa söt-Agnes från oss.

 
Klockan 21 augusti 2007 kl. 08:09 , Blogger Nhalie sa...

Tja!!
Hur är det, man har ju inte varit så flitig med skrivandet under semestern men nu är jag tillbaka på jobbet och allt är som vanligt igen =)
Hur går det i huset, vill se mera bilder!!
KRAM KRAM

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida