Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

måndag 24 september 2007

Gaaaah

Inte nog med att vi FORTFARANDE är utan vatten...imorse när jag vaknade märkte jag att vi inte hade någon ström heller!!! Undrar om jag ens vågar stiga upp imorgon? LESS, LESS, LESS!!!

4 kommentarer:

Klockan 24 september 2007 kl. 22:04 , Anonymous Anonym sa...

Jo, jag skulle ha åkt till Byske istället i lördags - det hade varit mkt roligare! Men vad jobbigt att vara utan både vatten & ström! Fast å andra sidan kan det väl inte bli så mycket värre nu.... =) Nicke skulle fixa elen till våra motorvärmarsladdar ikväll och gjorde nåt konstigt mixtrande som innebar att delar av vårat hus blev utan ström + att vattnet inte heller funkade. Så från och med nu kommer vi alltid att ha en dunk med vatten redo, ifall det blir vattenavbrott fler gånger! =) Kram!

 
Klockan 25 september 2007 kl. 08:00 , Anonymous Anonym sa...

Nämen vilken otur ni har! Blir som värsta Robinson-äventyret ute i Båtvik! Ja vi lånar gärna er citykorg- om det går bra alltså? Vore ju supersnällt! Kramis

 
Klockan 25 september 2007 kl. 12:09 , Blogger Johanna sa...

tessan...smart drag att bunkra vatten!

emma..haha, ja det är riktigt spännande. Vet ju aldrig vad som väntar här näst:)!!

 
Klockan 25 september 2007 kl. 21:03 , Anonymous Anonym sa...

Sorry bruden...först idag har jag hunnit köpa frimärken till paketet...lägger det på lådan img bitti. kram kram Linda J

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida