Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

onsdag 3 oktober 2007

Underbaaaart väder bjöds det på idag med strålande sol, vindstilla, så där lagom kallt å alldeles rött, orange och brunt ute. En helt perfekt dag med andra ord!!! Mikaela och hennes dotter Lovisa har varit och hälsat på oss hela dagen, det uppskattades av både Agnes och hennes mamma! Sandra och Anja kom oxå förbi en snabbis och surrade med oss.

Mikaelas kille Emil och Jerry har varit Luleå idag och agerade statister på en helikopterövning som Jimmy var med på. Hade förstås varit hur skoj som hellst att vara där live och beskåda deras bleka, nervösa ansikten men så tur hade vi tyvärr inte.



2 kommentarer:

Klockan 3 oktober 2007 kl. 22:04 , Anonymous Anonym sa...

Vääääntar på bilderna på Agnes nya garagebrallor.... Det är väl förresten bra att hon provsmakar jorden för att veta om den duger åt blommorna! =) Ha en trevlig helg! Jag & Gunde drar till Värmland på fredag och vi ska bland annat vara med på älgjakt. Kan du tänka dig mig på en älgjakt?? =) Kram!

 
Klockan 4 oktober 2007 kl. 18:47 , Blogger Anna W sa...

Hola! Hörde att gräsklipparmannen från RIX fm snart ska passera Skellefteå och Byske. Då få ni ju bju´han på kaffe! Ha det gött! Kram Anna

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida