Johanna å Agnes

En liten uppdatering om vad som händer och inte har hänt i våra liv. Det mesta kretsar dock runt våran minsta och allra käraste familjemedlem och yrväder Agnes som är drygt 1 år gammal.

torsdag 4 oktober 2007

Shopping å suring

För tillfället så är kyrkråttan rikare än vad jag är! Har nämligen varit en sväng in till stan idag för att bland annat shoppa lite grejor till vardagsrummet. Hem kom jag iaf med nya krukor, blommor, gardiner, gardinstång och en ram till förstoringen vi gjort på Agnes. Det slank även med ett par brallor (tack tessan för presentkortet!!!). Tur att Jimmy fick löneök nu så han kan sponsra...för han lägger ju säkert sina pengar till sådana saker ;)!

När jag skulle shoppa krukor till köket så fick jag ju nästan resa land och rike runt för att hitta några som jag gillade så det var jag inställd på göra nu med. Men döm av min förvåning när jag hittade de jag ville ha på första affären, thanks good. Sen att det var hyfsat billiga gjorde inte saken sämre! Gardinerna blev en helvit panelkappa som mamma nu fått det delikata uppdraget att sy. Sen ska lamporna upp och så är fönstret komplett. Så här ser det ut nu med de nya krukorna men fortfarande gardin- o lamplöst:


Ikväll så var det surströmmingsdax igen. Nu börjar det faktiskt vara ett tag sedan...typ en månad! Det smakade förstås lika gott som alltid och som vanligt så äter man ALLDELES för mkt! Tur att Jimmy är på övning hela veckan så han slipper våndas av odören som spridit sig i hela huset. Fast han har ju oxå blivit en riktig suringätare nu. Har han några val???

Jag var förbi Emma o Danne på vägen hem från stan för att beskåda deras 3 dagars lilla underverk. Ååååå så underbar han var, helt perfekt! Blev lite avis då jag minns hur mysig tid det var de första månaderna. Fick en släng av bebissug ska jag villigt erkänna!

Imorgon så hoppas jag på fiiiiinväder för jag och Ida planerar att ge oss ut i skog och mark och fota. Blir det som igår och idag så är det bara att tacka vädergudarna!

1 kommentarer:

Klockan 4 oktober 2007 kl. 23:19 , Blogger ♥ Malte och Lisa ♥ sa...

Åhh.. blev helt plötsligt väldigt sugen på suring.. Det är ju så gott, kan nog inte bli för ofta.. Självklart vill jag komma på partyt hos dig, vet inte än ifall jag får med mej någon men isåfall så hör jag av mej.. ha de gott../L

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida